STOOL BARRELSRobuust en Sierlijk

stool wit 300x300
stool rood 300x300
stool zwart 300x300
stool oranje 300x300
 

Hoe speciaal wil je jouw Stool Barrel hebben?

stool 400b

Standaard Stool barrel

Dé Stool barrel gespoten in jouw kleur 

De standaard stool barrel van Tools Original wordt uitgevoerd in een door jou te kiezen effen kleur. Je kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit lak voor jouw meubel. Dat is precies wat je verwacht bij zo'n robuust meubelstuk als deze stool barrel.

Stoer & stijlvol!

Krijgt een olievat in jouw huis of bedrijf een tweede leven? Laat dan snel weten voor welke kleur jij gaat. Zo word jij binnenkort de eigenaar van een stijlvolle, industriële kruk! Je zit al op jouw eigen original stool barrel voor 199,- inc. btw.

Ja, ik wil nu mijn Standaard Stool barrel bestellen >

 

stool army 400b

Thema Stool barrel


Kies je eigen thema voor jouw Stool barrel!

Deze stool barrel van Tools Original wordt uitgevoerd in het door jou gewenste thema. Je bent verzekerd van uitstekende kwaliteit lak voor jouw meubel, ook bij eventuele prints. Daarbij leeft Tools Original zich graag uit in jouw thema. Of het nu voor een woon- of bedrijfsruimte is. Hoe luxe of doorleefd wil je het hebben?

Stoer, stijlvol én uniek!
Krijgt een olievat in jouw huis of bedrijf een tweede leven? Met een uniek design dat past bij het thema van de ruimte voor jouw stool barrel? Laat ons weten wat je wensen zijn. Dan ben jij binnenkort de eigenaar van jouw kruk op maat! Je zit al op jouw eigen thema-stool barrel voor 239,- inc. btw.

Ja, ik wil nu mijn Thema Stool barrel bestellen >

 

comingsoon

Special Stool barrel


Niets is te gek voor jouw Special Stool barrel!
Deze bijzondere variant van de stool barrel wordt exclusief en geheel op aanvraag vervaardigd. Tools Original past de beste lakken en prints toe voor jouw meubel. Bovendien kun je bij deze speciale stool barrel écht alle kanten uit. Zoek je bijvoorbeeld naar een eyecatcher bij de receptie, om jouw klanten een goede eerste indruk te geven? Helemaal in de huisstijl van je bedrijf? Dan gaan wij graag voor je aan de slag en letten op elk detail.

Stoer, stijlvol, uniek én exclusief!
Geef jij een olievat een tweede leven? Met een special design, waar je de aandacht mee trekt? Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw kruk en geef jouw ruimte binnenkort een exclusieve sfeer! Je zit al op jouw eigen special-stool barrel voor 199,- inc. btw.

Ja, ik wil nu mijn Special Stool barrel bestellen >

Over onze stool barrels

Niet zomaar een kruk. Onze stool barrels zijn, net als de drumseats, gemaakt van een industrieel product. Ook de stool barrels krijgen bij ons een zachte bovenlaag, voor extra comfort. Zowel om binnen als buiten te gebruiken, zijn deze blikvangers verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Wij maken de stool barrels passend bij onze drumseats. Leuk voor thuis, maar ook voor je bedrijf. Al onze stool barrels hebben degelijke poten. Natuurlijk zijn de stool barrels ook los verkrijgbaar. Heb jij al een kleur of print in gedachten? Alles is mogelijk. Maak je wensen kenbaar!