DRUMTABLESRobuust en Sierlijk

tafel wit voorkant
tafel rood voorkant
tafel zwart voorkant
tafel oranje voorkant
 

Wat maakt jouw Drumtable uniek?

tafel wit

Standaard Drumtable

Dé Drumtable gespoten in jouw kleur 

De standaard drumtable van Tools Original wordt uitgevoerd in een door jou te kiezen effen kleur. Je kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit lak voor jouw meubel. Dat is precies wat je verwacht bij zo'n robuust meubelstuk als deze drumtable.

Stoer & stijlvol!

Krijgt een olievat in jouw huis of bedrijf een tweede leven? Laat dan snel weten voor welke kleur jij gaat. Zo word jij binnenkort de eigenaar van een stijlvolle, industriële tafel! Er is al een original drumtable voor 219,- inc. btw.

Ja, ik wil nu mijn Standaard Drumtable bestellen >

 

comingsoon

Thema Drumtable


Kies je eigen thema voor jouw Drumtable!

Deze drumtable van Tools Original wordt uitgevoerd in het door jou gewenste thema. Je bent verzekerd van uitstekende kwaliteit lak voor jouw meubel, ook bij eventuele prints. Daarbij leeft Tools Original zich graag uit in jouw thema. Of het nu voor een woon- of bedrijfsruimte is. Hoe luxe of doorleefd wil je het hebben?

Stoer, stijlvol én uniek!
Krijgt een olievat in jouw huis of bedrijf een tweede leven? Met een uniek design dat past bij het thema van de ruimte voor jouw drumtable? Laat ons weten wat je wensen zijn. Dan ben jij binnenkort de eigenaar van jouw tafel op maat!Er is al een original drumtable voor 249,- inc. btw.

Ja, ik wil nu mijn Thema Drumtable bestellen >

 

comingsoon

Special Drumtable


Niets is te gek voor jouw Special Drumtable!

Deze bijzondere variant van de drumtable wordt exclusief en geheel op aanvraag vervaardigd. Tools Original past de beste lakken en prints toe voor jouw meubel. Bovendien kun je bij deze speciale drumtable écht alle kanten uit. Zoek je bijvoorbeeld naar een eyecatcher bij de receptie, om jouw klanten een goede eerste indruk te geven? Helemaal in de huisstijl van je bedrijf? Dan gaan wij graag voor je aan de slag en letten op elk detail.

Stoer, stijlvol, uniek én exclusief!
Geef jij een olievat een tweede leven? Met een special design, waar je de aandacht mee trekt? Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw tafel en geef jouw ruimte binnenkort een exclusieve sfeer! Er is al een original drumtable voor 219,- inc. btw.

Ja, ik wil nu mijn Special Drumtable bestellen >

Over onze drumtables

Hoe robuust wil jij je tafel hebben? Onze drumtables zijn, net als onze andere producten, gemaakt van olievaten. Alles kan gecombineerd worden. Op de drumtable vind je de ideale plek voor je koffie of drankje. Onderin is ook nog plaats voor je favoriete tijdschrift. Onze drumtables hebben handige wielen. Voor zowel binnen als buiten zijn deze blikvangers verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Wij maken jouw drumtable geschikt voor de bestemming. Heb jij al een kleur of print voor je drumbtable in gedachten? Alles is mogelijk. Maak je wensen kenbaar!