DRUMSEATSRobuust en Sierlijk

naar gallery
stoel wit bovekant
stoel rood zijkant
stoel zwart voorkant
 

Welke Tools Original Drumseat past bij jou?

drumseat

Standaard Drumseat

Dé Drumseat gespoten in jouw kleur  

De standaard drumseat van Tools Original wordt uitgevoerd in een door jou te kiezen effen kleur. Je kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit lak voor jouw meubel. Dat is precies wat je verwacht bij zo'n robuust meubelstuk als deze drumseat.

Stoer & stijlvol!

Krijgt een olievat in jouw huis of bedrijf een tweede leven? Laat dan snel weten voor welke kleur jij gaat. Zo word jij binnenkort de eigenaar van een stijlvolle, industriële fauteuil! Je zit al in jouw drumseat vanaf 365,- inc. btw.

Ja, ik wil nu mijn Standaard Drumseat bestellen >

 

army drumseat 400b

Thema Drumseat


Kies je eigen thema voor jouw Drumseat!

Deze drumseat van Tools Original wordt uitgevoerd in het door jou gewenste thema. Je bent verzekerd van uitstekende kwaliteit lak voor jouw meubel, ook bij eventuele prints. Daarbij leeft Tools Original zich graag uit in jouw thema. Of het nu voor een woon- of bedrijfsruimte is. Hoe luxe of doorleefd wil je het hebben?

Stoer, stijlvol én uniek!
Krijgt een olievat in jouw huis of bedrijf een tweede leven? Met een uniek design dat past bij het thema van de ruimte voor jouw drumseat? Laat ons weten wat je wensen zijn. Dan ben jij binnenkort de eigenaar van jouw fauteuil op maat! Je zit al in jouw thema-drumseat vanaf 435,- inc. btw.

Ja, ik wil nu mijn Thema Drumseat bestellen >

 

jumbo 400b 300h

Special Drumseat


Niets is te gek voor jouw Special Drumseat!

Deze bijzondere variant van de drumseat wordt exclusief en geheel op aanvraag vervaardigd. Tools Original past de beste lakken en prints toe voor jouw meubel. Bovendien kun je bij deze speciale drumseat écht alle kanten uit. Zoek je bijvoorbeeld naar een eyecatcher bij de receptie, om jouw klanten een goede eerste indruk te geven? Helemaal in de huisstijl van je bedrijf? Dan gaan wij graag voor je aan de slag en letten op elk detail.

Stoer, stijlvol, uniek én exclusief!
Geef jij een olievat een tweede leven? Met een special design, waar je de aandacht mee trekt? Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw fauteuil en geef jouw ruimte binnenkort een exclusieve sfeer! Je zit al in jouw drumseat vanaf 365,- inc. btw.

Ja, ik wil nu mijn Special Drumseat bestellen >

Over onze drumseats

Wát een uitvinding. Onze drumseats zijn gemaakt van olievaten. De basis van de zitting is van hout met een zachte toplaag, zodat je prettig kunt zitten. Het design van de pootjes geeft de drumseats een eigentijdse look. Voor zowel binnen als buiten zijn deze blikvangers verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Wij maken de drumseats passend bij iedere ruimte, van kinderkamer tot showroom. Heb jij al een kleur of print voor jouw fauteuil in gedachten? Niets is ons te gek. Maak je wensen kenbaar!