DISPLAY CASESRobuust en Sierlijk

witte display case
oranje display case
zwarte display case
rode display case
 

Welke sfeer creƫert jouw Display Case?

rode kast voorkant 400 300

Standaard Display case

Dé Display case gespoten in jouw kleur 

De standaard display case van Tools Original wordt uitgevoerd in een door jou te kiezen effen kleur. Je kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit lak voor jouw meubel. Dat is precies wat je verwacht bij zo'n robuust meubelstuk als deze display case.

Stoer & stijlvol!

Krijgt een olievat in jouw huis of bedrijf een tweede leven? Laat dan snel weten voor welke kleur jij gaat. Zo word jij binnenkort de eigenaar van een stijlvol, industrieel kastje! Je hebt al een original display case voor 335,- inc.btw.

Ja, ik wil nu mijn Standaard Display case bestellen >

 

comingsoon

Thema Display case


Kies je eigen thema voor jouw Display case!

Deze display case van Tools Original wordt uitgevoerd in het door jou gewenste thema. Je bent verzekerd van uitstekende kwaliteit lak voor jouw meubel, ook bij eventuele prints. Daarbij leeft Tools Original zich graag uit in jouw thema. Of het nu voor een woon- of bedrijfsruimte is. Hoe luxe of doorleefd wil je het hebben?

Stoer, stijlvol én uniek!
Krijgt een olievat in jouw huis of bedrijf een tweede leven? Met een uniek design dat past bij het thema van de ruimte voor jouw display case? Laat ons weten wat je wensen zijn. Dan ben jij binnenkort de eigenaar van jouw kastje op maat! Je hebt al een original display case voor 365,- inc.btw.

Ja, ik wil nu mijn Thema Display case bestellen >

 

comingsoon

Special Display case


Niets is te gek voor jouw Special Display case!

Deze bijzondere variant van de display case wordt exclusief en geheel op aanvraag vervaardigd. Tools Original past de beste lakken en prints toe voor jouw meubel. Bovendien kun je bij deze speciale display case écht alle kanten uit. Zoek je bijvoorbeeld naar een eyecatcher bij de receptie, om jouw klanten een goede eerste indruk te geven? Helemaal in de huisstijl van je bedrijf? Dan gaan wij graag voor je aan de slag en letten op elk detail.

Stoer, stijlvol, uniek én exclusief!
Geef jij een olievat een tweede leven? Met een special design, waar je de aandacht mee trekt? Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw kastje en geef jouw ruimte binnenkort een exclusieve sfeer! Je hebt al een original display case voor 335,- inc.btw.

Ja, ik wil nu mijn Special Display case bestellen >

Over onze display cases

De display cases maken onze produclijn helemaal af. Ook onze display cases maken wij van olievaten. Deze blikvangers zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Wil jij een display case op maat, in de huisstijl van je bedrijf of een speciaal thema voor je woonkamer? Zelfs verlichting behoort tot de mogelijkheden, voor een optimale presentatie. Onze display cases hebben handige wielen en kunnen dus makkelijk van plaats veranderen. Heb jij al een kleur of print in gedachten? Alles is mogelijk. Maak je wensen kenbaar!